Davis Erika, született Bajzák Erika

33 éve dolgozom gyógytornászként. 24 évet töltöttem a Sportkórházban, 9 éve a magánszférában vagyok.

Sportsérülések utáni kezelések mellett, főként a mindennapokban fellépő gerincproblémákkal foglalkozom. Gyógytornászként a hozzám forduló pácienseket igyekszem mindig maximálisan ellátni. Szakterületem a fizikoterápia, a stretching, a lágyrész és trigger pont terápia. Vendégeinknek a maximális eredmény eléréséhez személyre szabott gyógytorna programot állítok össze. A foglalkozások kis csoportokban (max 4-5 fő) zajlanak, így maximális odafigyelés és kontroll mellett tudjuk végezni a gyakorlatokat.

A gyógytornán felül 4 éve dolgozom a Forever Living Product céggel is. Hiszek benne, hogy ízületeinket nemcsak kívülről hanem belülről is támogatnunk kell ahhoz, hogy hosszútávon fájdalom nélkül tudjunk élni. Nagyon sok páciensem kerülte el a gerincsérv műtétet a rendszeres kezeléseknek és az általam javasolt Forever táplálék kiegészítőinek hála.

Igyekszem segíteni mint gyógytornász és mint a Forever képviselője.

Torma Krisztina

1999 óta dolgozom gyógytornászként. 15 évig a Sportkórházban, 10 éve a magánszférában is dolgozom.

Sajnos a mindennapok során számos olyan emberrel találkozom, akiknek mozgásszervi problémájuk megnehezítik mindennapjaikat, nem csak fizikai, de lelki terhet is róva rájuk. A mai világ stresszes, rohanó életmódja következtében kialakuló tartási- és gerinc problémák kezelése a mindennapi munkám része lett. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztem tudásomat, hogy a kezelések során minél inkább egyénre szabott mozgásterápiás, gyógytorna programokkal tudjak tanácsot adni. Célom, hogy vendégeim számára a mozgás újra egy fájdalommmentes élmény, ne pedig teher legyen.

Rendszeresen dolgozom sportegyesületekkel, sérülés megelőző programokat vezetek, illetve a mozgásterápia, gyógytorna ellátásukban is részt veszek. Válogatott és olimpiai sportolók ellátásában, mint a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos gyógytornásza is szerepet vállalok.

Területek, ahol szakmai végzettséget és tapasztalatot szereztem:

Share This